Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 24 augusti, 2018 - 13:33Uppdaterad: fredag, 24 augusti, 2018 - 17:05
  • Philip Sparrdahl Mantilla var lagkapten senast men får ge bindeln tillbaka till Kristian Kojola. Arkivfoto

VPS - IFK i Ålands Radio

Ikväll klockan 18.30 blåser domaren igång matchen mellan VPS och IFK Mariehamn i fotbollsligan i Vasa och den matchen kan du höra direkt i Ålands Radio.

IFK ligger på nästsista plats i tabellen, vilket innebär kvalplats, och är i stort behov av poäng. VPS ligger på sjätte plats och är bara tre poäng efter KuPS som är trea.

IFK tog en poäng av Honka i senaste matchen och till skillnad från den så är den då avstängda duon Kristian Kojola och Aleksei Kangaskolkka tillbaka i öppningselvan. VPS åkte på en dundersmäll när dom förlorade mot IFK:s bottenkonkurrent TPS med hela 1-4 i senaste matchen.

När lagen möttes i Vasa under midsommarveckan vann VPS med hela 4-1 och IFK gjorde då en av sina sämsta matcher den här säsongen. Tidigare i våras blev det 2-2 när lagen möttes i Mariehamn.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »