Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: onsdag, 5 september, 2018 - 13:51Uppdaterad: onsdag, 5 september, 2018 - 14:01
  • Mikael Virta, arkivfoto: Totte Vesterlund.

Virta fortsätter som sportchef

Fotboll. Åland Uniteds sportchef Mikael Virta fortsätter i samma roll i två år till.

I går skrev han under kontraktet med klubben. I ett pressmeddelande skriver ordföranden Ted Martell att han är glad över att Virta fortsätter.
- Han är bland annat den personen som förser styrelsen med information om den dagliga verksamheten och det bidrar mycket till att få bra och verklighetsförankrade beslut, skriver Martell.

Mikael Virta säger att han tycker att det finns en hel del kvar för honom att göra i rollen som sportchef, och han har också drömmar om vad han vill uppnå innan han lämnar Åland United.
- Jag skulle vilja försöka mig på en Champions League till och få vara med och helst vinna en cupfinal. Mest stolt vore jag dock om Åland United kunde få bära rollen som flick- och damfotbollens tak, väggar och flaggskepp, säger Virta.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »