Publicerad: lördag, 16 februari, 2019 - 18:54Uppdaterad: söndag, 17 februari, 2019 - 15:29
  • Lennart Holmström och Stig Orre. Foto Isac Holmström.

Uppdaterad: Brons till Holmström och Orre

Skidsport. Lennart Holmström och Stig Orre tog varsin bronsmedalj i lördagens FSSM-tävlingar.

Holmström tävlade över fem kilometer tillsammans med tre andra i H50-klassen. Vinnaren Tage Ray från IK Falken gick i mål på 12,41,8. Lennart Holmström blev trea på 14.15,9.

Stig Orre tävlade också över fem kilometer men i H60-klassen där sex åkare deltog. Vann gjorde Ole Wihlman från Pargas IF på 14.54,2 och Orre blev trea på 15.33,3.

På söndagen tävlade Lennart Holmström sedan i Västerbyloppet över 42 kilometer i Ekenäs. Där blev han femma på tiden 2.05.45. Jarkko Hiltunen vann loppet på 1.57.14.