Publicerad: fredag, 18 februari, 2022 - 08:24Uppdaterad: fredag, 18 februari, 2022 - 12:46
  • Karina Danielsson vann damklassen. Bilden är från en tidigare tävling.
  • Jerry Danielsson vann herrklassen. Bilden är från en tidigare tävling.

Trippel för Danielssons

Det blev samma segrare i alla tre ÅM-lopp som åktes på skidor den här veckan, detta efter att Karina Danielsson och Jerry Danielsson även vann normaldistans i klassisk stil.

Damerna skidade nio kilometer och Karina Danielsson kom i mål med tiden 32.17. Cecilia Sundström var en dryg halv minut efter och Heidi Furu kom på tredje plats. Fyra damer var med i loppet.

Herrarna skidade 15 kilometer och Jerry Danielsson hade tiden 41.09 och var tämligen överlägsen, han var knappa fyra minuter snabbare än tvåan Jonas Nordberg som i sin tur var knappa 20 sekunder före trean Kim Eriksson. Sex herrar var med.

Sammanlagt var det 28 deltagare med i de olika åldersklasserna.