Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: söndag, 29 oktober, 2017 - 14:26
  • Brioan Span har spelat med IFK Mariehamn under tre säsongen. Arkivfoto.

Span vill fundera på framtiden

Fotboll: IFK Mariehamns mittfältare Brian Span har inte tagit något beslut om framtiden ännu. Den 10:e november åker han hem till New York för att fundera.

Brian Span missade bara en enda match med IFK Mariehamn den här säsongen. På 32 framträdanden gjorde han fem mål. Men Span har ett utgående kontrakt och den 25-årige amerikanen har ännu inte bestämt sig för hur han vill fortsätta sin fotbollskarriär.
- Jag har just avslutat säsongen och har inte hunnit vara hemma och prata med familjen. Just nu vill jag bara ha ledigt så får jag tänkta på det där senare, säger Brian Span till Ålands radio.
Enligt Brian Span så har IFK Mariehamn hört sig för om hur han tänker runt sin egen framtid.
- Klubben har hört sig för med mig om hur jag ser på framtiden, men de förstår att jag vill hem först och prata med familjen. Det har varit en lång säsong och jag har inte haft möjlighet att åka hem. Nu reser jag över till Stockholm några dagar sedan vidare till New York för lite semester, säger Brian Span.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »