Publicerad: söndag, 22 augusti, 2021 - 12:47Uppdaterad: söndag, 22 augusti, 2021 - 14:47

Snöplig förlust för JIK

Fotboll: LTU besegrade Jomala IK med 2-1 i lördagens match i division 4 efter ett sent avgörande.

Jomala tog ledningen tidigt i matchen genom Lucas Eriksson och såg länge ut att klara sig undan med alla tre poäng. Men hemmalaget vände matchen med ett mål i den 87:e minuten och ytterligare ett mål i den 93:e minuten. Jomala behåller tiondeplatsen i serien med åtta poäng efter åtta spelade matcher.

Även för JIK:s damer blev det förlust i divison 4. JIK föll med 3-5 hemma mot MaPS. Elisabeth Åhman och Hannah Blom gjorde målen.