Publicerad: lördag, 17 december, 2022 - 15:18Uppdaterad: lördag, 17 december, 2022 - 19:14
  • Alexander Grundström gjorde två mål. Bilden är från en hemmamatch tidigare i år.

En poäng för FBC Åland herr

FBC Ålands herrar tog en poäng i bortamatchen i division 3 mot serietvåan Storvreta Ungdom efter att ha spelat 5-5 i IFU Arena.

Det var en match som svängde en del och det var hemmalaget som började bäst. Den första perioden var händelserik och åtta av målen gjordes då. Hemmalaget gick till ledning med 2-0, sen reducerade Alexander Grundström. Efter det var det Storvreta som drog ifrån igen till 4-1. Men innan perioden var slut hade FBC Åland kommit ikapp genom mål av Anthon Grönqvist, Marcus Karlsson och Fredrik Engström.

I den andra perioden tog FBC Åland ledningen för första gången i matchen när Alexander Grundström gjorde sitt andra mål för dagen med drygt fyra minuter kvar av perioden. 16 sekunder före periodvilan kvitterade hemmalaget och sen blev det inga mål i den avslutande perioden.

FBC Åland ligger på sjunde plats med 15 poäng inför uppehållet under helgerna. Midas IBK leder med 25 poäng.