Publicerad: tisdag, 17 april, 2018 - 07:13Uppdaterad: tisdag, 17 april, 2018 - 10:12
  • Adelina Engman. Arkivfoto: Owe Sjöblom.

En poäng för Adde i premiären

Fotboll. Adelina Engmans Kopparberg/Göteborg FC spelade oavgjort mot guldfavoriten FC Rosengård i den damallsvenska premiären i går.

Rosengård dominerade enligt mediarapporteringen matchen, men det var ändå Kopparberg/Göteborg som gjorde matchens första mål i den 76:e minuten genom Christen Press, och man höll ledningen ända till den 89:e minuten då en försvarare olyckligt nickade in ett Rosengård-inlägg i eget mål.

Adelina Engman byttes ut i den 82:a minuten.