Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 14 april, 2023 - 16:15Uppdaterad: fredag, 14 april, 2023 - 16:15

Olivia Ulenius har längtat efter ligapremiären

Det är premiär för fotbollsdamerna i den nationella ligan i helgen och Åland United kliver in i den här säsongen på lördag med en match på bortaplan mot HPS.  

Målsättningen för laget är att ta en medalj och försöka vinna ligan enligt spelaren Olivia Ulenius. Hon påpekar vikten av en bra start på säsongen, så att man kommer igång och spelar bra. Hon säger även att hon längtat efter att ligan ska dra igång.  

- Jag har sett väldigt mycket fram emot det. Det är roligt att få spela på riktigt, så att det verkligen betyder något och där det är viktigt att ta poäng, säger Olivia Ulenius.

Premiärmotståndarna HPS har man mött tidigare här under året i den nationella cupen och då blev det förlust med 5-2. Olivia Ulenius menar att det är ett bra och starkt lag som kämpar mycket för varandra, så det kommer bli en tuff match. 

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »