Publicerad: lördag, 21 april, 2018 - 18:53Uppdaterad: lördag, 21 april, 2018 - 20:59
  • Besvikelsen var stor hos Åland United. Foto: Owe Sjöblom

Jumbon tog alla poäng av ÅU

När ONS kom till Åland för att möta Åland United i Damernas liga gjorde dom det med tre raka förluster i bagaget och en sista plats i tabellen. När dom sätter sig på färjan inatt gör dom det med tre poäng.

ONS vann med 3-2 och målet kom på övertid och domaren blåste av matchen direkt efter segermålet.

Och liknande var det i den första halvleken, ONS tog ledningen efter 31 minuter, men ÅU kvitterade på straff bara ett par minuter senare genom Signy Aarna. På övertid fick ONS straff som dom förvaltade och gick till pausvila med 2-1.

I den andra halvleken inleddes jakten på en kvittering och den kom med en dryg kvart kvar av ordinarie tid. Isabella Mattsson gjorde sitt femte mål för säsongen. Men det räckte alltså inte ens till poäng för ÅU, eftersom ONS fick sista ordet.

Efter fyra matcher ligger ÅU på fjärde plats med sex poäng, Honka och PK-35 är i topp med fyra raka segrar och tolv poäng.