• Arkivfoto: Anna Englund
Publicerad: lördag, 12 januari, 2019 - 17:00, uppdaterad: söndag, 13 januari, 2019 - 12:57

Jenny Fellman 29:a i Polen

Skidskytte: Jenny Fellman tävlade den här helgen i IBU-cupen. Det blev en 29:e plats i lördagens sprint.

Jenny Fellman som före jul och nyår fick chansen att debutera i världscupen var nu tillbaka i IBU-cupen. Duszniki Zdroj i Polen var skådeplats för sprinten över 7.5 km och två skytten.

Fellman hade två bom i liggande men sköt fullt i stående och gick i mål som 29:e åkare av de 84 som fullföljde loppet. Fellman var 1 minut och 44 sekunder bakom den ryska sergrarinnan Natalia Gerbulova.

Under söndagen var det samma distans som gällde, men en bom i stående och två i liggande gjorde att Fellman fick nöja sig med en 37:e plats, två och en halv minut bakom Natalia Gerbulova som segrade på nytt.

Fler Sport

IFK möter Lahti i cupen

Tränaren Peter Lundberg intervjuas:
IFK Mariehamn lottades att möta FC Lahti i kvartsfinalen i finländska cupen och det är IFK som har hemmamatch och den ska spelas den 30 eller 31 mars.

JIK föll mot Uppsala

Volleyboll: Jomala IK:s herrar föll hemma mot serieledarna Uppsala med 0 - 3 (17-25, 22-25, 24-26) under söndagen.

Louise Alm vann vintercupen

Orientering: Under söndagen avgjordes den tredje och sista deltävlingen i vintercupen i orientering i Finström. Louise Alm blev slagen av Frans Erlandsson med en sekund, men tog ändå hem den totala cupsegern.

MLK föll i division 1-kval

Tennis: MLK:s tennisherrar förlorade söndagens kvalmatch till division 1 mot SVS, Savonlinnan Verkkopalluseura med 1-3 i matcher.

Sent inhopp för Engman

Fotboll: Adelina Engman fick nöja sig med ett sent inhopp i Chelseas segermatch borta mot Durham i damernas FA-cup.

Alandia sailing team sjua i Monaco

Segling: Alandia Sailing team tävlade i helgen i den femte deltävlingen av Monaco Sportboat Winter Series där laget slutade sjua i deltävlingen av 44 tävlande lag.

Åländskt silver och guld i SFSM

Skytte: SFS-mästerskapen i rörliga mål 10 meter sköts i Kokonhallen i Borgå i helgen där det blev åländskt guldjubel.

Våsc vände underläge till seger

Innebandy: Våsc vann lördagens hemmamatch mot Enköpings IBK U med 3-2. Våsc som ligger på fjärdeplats i division 4 har dock meddelat att man avstår både kval och uppflyttning.

IFK-mästerskap i 100-årings regi

Bowling: Bowlingsektionen inom 100 årsjubilerande IFK Mariehamn ordnade i helgen IFK-mästerskap med gästande deltagare från Åbo IFK, Vasa IFK och Helsingfors IFK.