Publicerad: fredag, 21 december, 2018 - 06:49
  • Aristote Mboma gjorde sina första mål i IFK-tröjan. Arkivfoto

IFK vann testmatch

IFK Mariehamn vann en kort träningsmatch mot nya farmarlaget Jomala IK med 8-0 i Eckeröhallen igår.

Matchen spelades 2x25 minuter och var främst till för att de fyra testspelarna skulle få visa upp sig i matchsituation. Efter den första halvleken var det 3-0 och det var Aristote Mboma, testande Bilel Ait Malek och Riku Sjöroos som gjorde målen. I den andra halvleken kom resterande mål och dom gjordes av Sjöroos 2, Mboma och testsspelarna Gustaf Backaliden och Hampus Lönn.