Publicerad: tisdag, 18 september, 2018 - 06:37Uppdaterad: onsdag, 19 september, 2018 - 09:10

Höjdpunkter från IFK-SJK, källa Ruutu.

IFK vann över SJK

Fotboll. IFK Mariehamn vann gårdagens hemmamatch mot SJK med 1-0. Matchens enda mål gjordes av Amin Nazari på straff 19 minuter in i matchen.

I början av andra halvlek fick IFK sedan Philip Sparrdal Mantilla utvisad, och det präglade förstås resten av matchen.
- Vi fick ett konstant tryck emot oss och jag är jättestolt över spelarnas arbetsinsats. De krigade verkligen för varann, sade tränaren Peter Lundberg på presskonferensen efter matchen.

Även SJK:s tränare Aleksei Eremenko var imponerad.
- IFK-spelarna kämpade som lejon, sade han.

Peter Lundberg passade också på att tacka åskådarna.