Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 2 mars, 2018 - 12:14Uppdaterad: fredag, 2 mars, 2018 - 12:15

IFK-seger krävs för att säkra andraplatsen

Seger krävs ikväll för att IFK Mariehamn ska säkra andraplatsen i gruppen i den finska cupen. En bonus för IFK-supportrarna och en fördel för IFK är att kvällens bortamatch mot Ekenäs har flyttats till Eckeröhallen på grund av det kalla vintervädret.

Till kvällens match saknar IFK spelarna Philip Sparrdal Mantilla och Simon Silverholt till följd av skador. I övrigt har tränare Peter Lundberg alla spelare till förfogande. Efter den senaste förlusten mot Inter med 2-4 i cupen så hoppas Lundberg kunna sätta defensiven bättre i den här matchen.
- Vi hoppas att defensiven ska se bättre ut än senast och att vi känns tighta och aggresiva. Jag förväntar mig ändå att vi för spelet i perioder och då är det viktigt att vi kan vara skickliga i sista tredjedelen också och kan bryta ner Ekenäs, säger Peter Lundberg.

Matchen kör igång klockan 17.30 i Eckeröhallen. På söndag reser sedan IFK på träningsläger till Turkiet.

 

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »