Publicerad: lördag, 12 mars, 2022 - 18:58Uppdaterad: lördag, 12 mars, 2022 - 19:16

IFK Mariehamn föll mot IK Sirius

Fotboll: IFK Mariehamn förlorade lördagens träningsmatch i Uppsala mot allsvenska IK Sirius med 0-3.

Filip Rogic gjorde 1-0 i den 13:e minuten och Herman Sjögrell satte 2-0 i den 28:e minuten. Däremellan avvärjde IFK-målvakten Elmo Henriksson ytterligare nätrassel med en dubbelräddning.

Ett ytterligare avbräck för IFK var att mittbacken Baba Mensah tvingades till byte redan efter 20 minuter. Melvin Kahnberg ersatte den skadade spelaren.

IFK Mariehamn skapade fler chanser framåt i den andra halvleken, men varken Eero Tamminen, Joakim Latonen eller Vahid Hambo kom närmare än nära. Istället rann Sirius igenom och satte 3-0 på tilläggstid genom Laorent Shabani.

Inbytte Robin Sid fick matchens sista chans när IFK stressade fram en felpass i Sirius straffområde, men hans avslut gick tätt över.