Publicerad: söndag, 18 mars, 2018 - 18:11Uppdaterad: söndag, 18 mars, 2018 - 18:52
  • IFK träningsspelade mot Hammarby på söndagen. Arkivfoto.

IFK förlorade mot Hammarby

Fotboll. IFK Mariehamn förlorade söndagens träningsmatch mot Hammarby på Södertälje Arena med 0-3.

Första halvlek blev mållös och IFK:s tränare Peter Lundberg var i stort sett nöjd med det egna lagets försvarsspel.
- Vi har bra kontroll och släpper inte till någonting förutom en kontring på en offensiv sidofrispark i slutet av första halvlek där de får ett jätteläge, säger Lundberg.
53 minuter in i matchen spräckte Hammarby nollan genom Jiloan Hamad, och bara fem minuter senare utökade hemmalaget då Imad Khalilis slog en frispark som Pa Dibba satte i mål.
- Vi reagerade svagt efter deras första mål och hade våra femton sämsta minuter i matchen där, säger Peter Lundberg.
På övertid hade IFK en bra chans att reducera men Julio Fernandes skott smet strax utanför och istället var det Hammarby som satte spiken i kistan och gjorde 3-0 i 93:e minuten.
Nästa träningsmatch för IFK är på lördag mot division 1-laget Oskarshamns AIK.