Publicerad: fredag, 18 maj, 2018 - 20:33Uppdaterad: lördag, 19 maj, 2018 - 22:30

Höjdpunkter från KuPS-IFK, källa Ruutu.

IFK föll mot KuPS

Fotboll: IFK Mariehamn förlorade fredagens ligamatch borta mot KuPS. Thomas Mäkinen gav IFK ledningen men Rasmus Karjalainen vände matchen med två snabba mål.

Det var i den 17:e minuten som Mäkinen nådde högst på Nicklas Maripuus frispark och kraftfullt nickade in ledningsmålet. I den 20:e minuten kvitterade skytteligaledaren Rasmus Karjalainen, som bara tre minuter senare ökade på till 2-1 för KuPS.

KuPS hade bud på fler mål i den första halvleken, bland annat via en nick i stolpen. IFK spelade upp sig i den andra halvleken men lyckades inte skapa tillräckligt farliga lägen. Istället var det Marc Nordqvist som tvingades till flera räddningar under den andra halvleken i en match som mycket väl hade kunnat se fler hemmamål.

IFK dalade i och med förlusten till åttonde plats i ligan.