Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: söndag, 10 februari, 2019 - 12:41Uppdaterad: söndag, 10 februari, 2019 - 15:22
  • Isac Holmström nådde sin bästa placering någonsin i Botniavasan. Foto: Privat

Holmström tvåa i Botniavasan

Isac Holmström kom på andra plats i Botniavasan över 50 km efter att han förlorade spurtstriden mot Heikki Korpela, han var en ynka sekund efter segraren i mål.

Holmström var med i täten ända från start och fältet hölls ganska samlat fram till halva loppet, då hade tätduon fått upp ett drygt 10 sekunders försprång och det utökades på den andra halvan. Vid 38,5 km ledde dom med knappa 2 minuter och allt pekade på att det skulle bli en spurtstrid och så blev det. Och där visade sig Korpela vara den starkaste. Sluttiden för Holmström blev 2.36,05.
Det här är Isac Holmströms bästa placering i loppet i Vörå, ifjol var han trea och året innan kom han fyra.
I M50 kom Lennart Holmström på tredje plats med tiden 2.45,42, totalt var han på 13:e plats i loppet. Och Patrik Lehtonen var total 37:a med tiden 2.54,18 och han placerade sig 12:a i M50.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »