Publicerad: söndag, 27 januari, 2019 - 11:22Uppdaterad: söndag, 27 januari, 2019 - 12:07
  • Det blev förlust i cuppremiären för Dylan Murnane, Daniel Sjölund och de övriga IFK:arna. Arkivfoto: Hasse Persson-Bru.

Förlust för IFK i cuppremiären

Fotboll. IFK Mariehamn förlorade första matchen i finska cupen när man mötte FC Inter i Åbo på lördagen.

Inter tog ledningen efter 14 minuter genom Timo Furuholm och man utökade ledningen ungefär en halvtimme in i matchen genom Hanson Boakai. IFK:s reducering satte nyförvärvet Hampus Lönn i matchens 47:e minut, och fler mål blev det inte så Inter vann matchen med 2-1.

Nästa cupmatch för IFK blir på lördag den 2 februari då man möter HJK på bortaplan.