Publicerad: lördag, 7 januari, 2023 - 16:44Uppdaterad: söndag, 8 januari, 2023 - 19:22
  • IFK Mariehamn förlorade lördagens bortamatch mot SK Iron. Arkivbild.

Förlust för hockeydamerna

IFK Mariehamns damer förlorade i återstarten av division 2. SK Iron vann på sin hemmaplan med 4-2 (0-0, 3-1, 1-1).

Efter en mållös första period tog SK Iron initiativet i matchen och gick upp i en tvåmålsledning innan IFK:s Milja O´Reilly kunde reducera till 2-1. Innan andra perioden var över utökade hemmalaget sin ledning till 3-1.

SK Iron gick upp till 4-1 drygt två minuter in i den tredje perioden. Milja O´Reilly gjorde sitt andra mål för dagen när hon reducerade till 4-2 med drygt tre och en halv minut kvar av matchen men närmare än så kom inte IFK.

IFK ligger sist i division 2 och har fyra förluster på lika många matcher. Om två helger väntar serieledande Kallhälls IF på hemmaplan.