Publicerad: fredag, 20 juli, 2018 - 10:09Uppdaterad: fredag, 20 juli, 2018 - 10:09

Finlands U19 föll mot Norge

Fotboll. IFK Mariehamns Joel Mattsson och Finlands U19-landslag förlorade gårdagens EM-match mot Norge med 2-3.

Norge inledde målskyttet i nionde minuten men sedan kvitterade Finland en halvtimme in i matchen och i början av andra halvlek tog man också ledningen när man gjorde 2-1. Men Norge kom tillbaka och i 73:e minuten gjorde man 2-2. Joel Mattsson som hade varnats i första halvlek byttes ut med åtta minuter kvar av ordinarie tid, och från bänken fick han se hur Norge satte matchens sista mål två minuter in på stopptid. Finland förlorade tidigare mot Italien och nu har man bara kvar att möta Portugal i gruppspelet, den matchen spelas på söndag 18.30 och direktsänds med svenskt referat i Yle TV2.