Publicerad: lördag, 15 september, 2018 - 20:48
  • FC Åland hade svårt att skapa tryck mot Wolves. Foto: Owe Sjöblom

FCÅ kryssade mot bottenlag

FC Åland fick bara 1-1 mot nästjumbon SC Wolves i division 3 idag lördag i Markusböle.

FC Åland kom inte upp i normal standard och inledningsvis var det gästerna som var piggast, men FC Åland arbetade sig in i matchen. Fem minuter in i den andra halvleken tog FC Åland ledningen genom Jimmy Sundman efter en hörna. Men bara sex minuter senare kom kvitteringen, även den efter en fast situation.

Riktigt i slutet av matchen var Rezgar Amani på väg att skapa sig ett friläge, men blev neddragen och gästernas syndabock blev utvisad. Den efterföljande frisparken gav dock inget resultat, så troligtvis räddade backen en poäng åt Wolves i det läget.

FC Åland är kvar på andra plats, nu fem poäng efter Pallo-Iirot som spelar imorgon. Efter den här helgen återstår fyra omgångar.