Publicerad: lördag, 28 augusti, 2021 - 20:15Uppdaterad: söndag, 29 augusti, 2021 - 15:27

FC Åland utklassade nästjumbon Wilpas

6-0 vann FC Åland med när de gästade Wilpas i herrfotbollens division tre under lördagen.

FC Åland tryckte verkligen plattan i mattan från start i matchen mot nästjumbon Wilpas. Thomas Mäkinen hade gjort ett hattrick redan efter 27 minuter. Melvin Kahnberg och Petter Hemming noterades även de för varsitt mål i protokollet innan Thomas Mäkinen satte slutsignaturen med sitt fjärde mål i matchen. 6-0 stod det redan i halvlek och det blev även slutresultatet. FC Åland bytte ut tre spelare i halvlek och bevakade sina tre poäng innan domaren blåste av matchen.

FC Åland leder tabellen med 25 poäng, fyra poäng framför tvåan Pallo-Iirot. Nästa lördag spelar FC Åland på hemmaplan mot TPS U23 som ligger trea i tabellen med 19 poäng.