Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: lördag, 9 oktober, 2021 - 19:33Uppdaterad: söndag, 10 oktober, 2021 - 16:28
  • Arkivbild från FC Ålands möte med Masku.

FC Åland fortsatt i topp

5-2 slutade matchen mellan herrarna i FC Åland mot VG-62 i fortsättningsserien i fotbollens division tre.

Vincent Emretsson och Jimmy Sundman såg till att FC Åland kunde gå till halvtidsvila med två bollar upp. Johannes Nordström utökade till 3-0 innan det kom ett livstecken från VG-62 som reducerade till 3-1 genom Roni Lehmuskoski. Nordström försökte döda matchen igen genom att utöka till 4-1, men än en gång kom en snabb replik, denna gången från Brian Chungani. Det var först på tilläggstid som sista spiken i kistan kom och signerades av FC Ålands Oscar Wiklöf. 5-2 slutar matchen och FC Åland behåller fortsatt sin serieledning i fortsättningsserien som är oerhört jämn i nuläget.

FC Åland leder på 34 poäng framför tvåan P-Iirot som har 33 poäng och trean TPS U23 som har 32 poäng. Alla tre lagen har i fortsättningsserien tre vinster och en förlust, dock har FC Åland samlat på sig en stabil målskillnad med 15-5. Nästa vecka blir det toppmöte då FC Åland välkomar P-Ilrot till WHA.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »