Publicerad: söndag, 15 januari, 2023 - 20:57Uppdaterad: söndag, 15 januari, 2023 - 22:04

FBC Åland bortabesegrade IBF Roslagsalliansen

Innebandydamerna i FBC Åland bortaslog IBF Roslagsalliansen med 4-1 i division tre.

FBC Åland rivstartade matchen och hade gjort två snabba mål genom Jennifer Alm och Jenny Engström när det gått lite mer än tre minuter av första perioden. Erica Öström utökade ledningen till 3-0 innan första perioden var slut. IBF Roslagsalliansen reducerade sju minuter in i andra perioden, men Erica Öström svarade och såg till att utöka ledningen till 4-1 som också blev slutresultatet.

Vinsten innebär tre poäng och att FBC Åland ligger tvåa i serien efter tio spelade matcher med 20 poäng, två poäng bakom serieledarna Stenhagens KK. På söndag möter FBC Åland Rosersberg Arlanda IBK U hemma i Vikingahallen.