Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: tisdag, 15 februari, 2022 - 10:32Uppdaterad: tisdag, 15 februari, 2022 - 12:48

Brasiliansk anfallare tillbaka i IFK

21-årige Luis Felipe Queiroz Dos Santos, som tidigare provspelat med IFK, har nu skrivit på ett tvåårigt kontrakt med klubben.
 

Det meddelar klubbdirektör Peter Mattsson i ett pressmeddelande.

Den 21-årige Felipe var på provspel och deltog i två cupmatcher 2020. Det blev ingen övergång till IFK den gången, och sedan dess har han spelat med Tapajos FC i Brasilien.

-Felipe är en spelare som vi följt en tid och som utvecklats ytterligare sedan vi hade han på provspel här 2020. Han är snabb och bra i en mot en situationer. Vi kan använda honom på bägge kanter i ett tremannaanfall. Han har anlänt till Mariehamn och börjar träna redan idag med laget, kommenterar Peter Mattsson.

Felipe beskriver sig själv som en hyfsat snabb spelare som gillar att utmana försvarare på vänsterkanten, och som sätter lagspel över att ta individuella poäng.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »