Publicerad: lördag, 9 juni, 2018 - 09:33Uppdaterad: lördag, 9 juni, 2018 - 09:33

ÅU vann träningsmatch mot Estland

Fotboll: Åland Uniteds Isabella Mattsson gjorde matchens enda mål när Åland United besegrade Estland i fredagens träningsmatch på Vikingavallen i Jomala

En svag utspark från den estniske målvakten fångades upp av Mattsson som serverade Tiia Hirvonen som revs omkull i straffområdet. Isabella Mattsson gjorde inget misstag från straffpunkten utan satte ledningsmålet som stod sig halvleken ut. En halvlek där ÅU hade ett tydligt övertag över esterna.

Estland kom dock ut som ett annat lag i den andra halvleken och satte hög press på Åland United som hade märkbart svårt att spela sig ur pressen. Den andra halvleken blev dock chansfattig åt båda håll där båda lagen passade på att byta en hel del spelare. Matchen slutade 1-0 till Åland United, vilket innebar att både Signy Aarna och Pille Raadik stod som förlorare den här dagen.