Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 7 september, 2018 - 13:50

ÅU inleder övre slutspelsserien

Imorgon lördag spelar Åland United den första matchen i den övre slutspelsserien och det är Jyväskylä-laget JyPK som kommer på besök och matchen börjar klockan 17.00.

Det är fördel JyPK om man ser till de två tidigare möten lagen emellan den här säsongen. Matchen i Mariehamn slutade 1-1 och i Jyväskylä blev det hemmaseger med hela 4-0.

Lagen tar poängen med sig från grundserien och det betyder att ÅU har 37 poäng på tredje plats och JyPK är femma med 30 poäng. HJK är i topp med 41 poäng. Fem matcher ska spelas innan mästaren är korad och ÅU har tre på hemmaplan och således två på bortagräs.

ÅU meddelade idag att Mikaela Frondelius förlängt sitt avtal med klubben och spelar med ÅU under 2019 och kontraktet innehåller en option för 2020. Frondelius har varit skadad största delen av säsongen och har hittills medverkat i tre matcher, men förhoppningen är att hon ska kunna återvända innan säsongen är slut.

 

 

 

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »