Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 16 november, 2018 - 09:51
  • Förhoppningsvis får ÅU jubla vidare i cupen. Arkivfoto

ÅU fortsätter i cupen i januari

Finlands Cup för damer har gjorts om och ska innehålla ett gruppspel som Åland United tog sig till efter seger med hela 15-0 över Tervakosken Pato i augusti.

Gruppspelet inleds i januari och ÅU ska möta TPS och PK-35 Helsingfors från division 1, inte att förväxla med PK-35 Vanda som vann Damernas liga för någon veckan sedan.

Den första matchen spelas i Eckeröhallen den 20 januari och då är det PK-35 som kommer på besök. Sen står TPS för motståndet i Åbo den första helgen i februari. Totalt finns det fyra grupper och dom två bästa från varje grupp tar sig vidare till kvartsfinal som spelas helgen 16-17 februari. Semifinalerna spelas i början av mars och finalen planeras att hållas i Helsingfors i början av juni.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »