Publicerad: fredag, 9 november, 2018 - 11:19

Allsvenskan ska avgöras

Fotboll: På söndag gör Daniel Sjölund sin sista tävlingsmatch för IFK Norrköping när laget möter BK Häcken i Göteborg.

Ett allsvenskt guld står på spel, men IFK har det inte i egna händer. Seger är ett måste samtidigt som serieledarna AIK förlorar borta mot Kalmar FF, om ålänningen ska få fira ännu ett SM-guld.

Den allsvenska slutomgången spelas med start klockan 16.00 åländsk tid.
- Hur det än slutar tycker jag vi gjort en väldigt bra säsong. Nu är det sista resan till Göteborg och jag är otroligt stolt oavsett hur det slutar. Skulle det bli så att vi vinner guld är det bara en bonus och inget vi förväntar oss., säger Daniel Sjölund i en intervjun med svenskafans.com

Fler Sport

JIK föll mot Uppsala

Volleyboll: Jomala IK:s herrar föll hemma mot serieledarna Uppsala med 0 - 3 (17-25, 22-25, 24-26) under söndagen.

Louise Alm vann vintercupen

Orientering: Under söndagen avgjordes den tredje och sista deltävlingen i vintercupen i orientering i Finström. Louise Alm blev slagen av Frans Erlandsson med en sekund, men tog ändå hem den totala cupsegern.

MLK föll i division 1-kval

Tennis: MLK:s tennisherrar förlorade söndagens kvalmatch till division 1 mot SVS, Savonlinnan Verkkopalluseura med 1-3 i matcher.

Sent inhopp för Engman

Fotboll: Adelina Engman fick nöja sig med ett sent inhopp i Chelseas segermatch borta mot Durham i damernas FA-cup.

Alandia sailing team sjua i Monaco

Segling: Alandia Sailing team tävlade i helgen i den femte deltävlingen av Monaco Sportboat Winter Series där laget slutade sjua i deltävlingen av 44 tävlande lag.

Åländskt silver och guld i SFSM

Skytte: SFS-mästerskapen i rörliga mål 10 meter sköts i Kokonhallen i Borgå i helgen där det blev åländskt guldjubel.

Våsc vände underläge till seger

Innebandy: Våsc vann lördagens hemmamatch mot Enköpings IBK U med 3-2. Våsc som ligger på fjärdeplats i division 4 har dock meddelat att man avstår både kval och uppflyttning.

IFK-mästerskap i 100-årings regi

Bowling: Bowlingsektionen inom 100 årsjubilerande IFK Mariehamn ordnade i helgen IFK-mästerskap med gästande deltagare från Åbo IFK, Vasa IFK och Helsingfors IFK.

JIK B föll mot Lindingö

Volleyboll: Jomalas B-damer förlorade lördagens hemmamatch mot Lidingö med 2 - 3 (25-20, 17-25, 13-25, 25-18, 14-16). Jomala B ligger på sjätte plats...