Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 23 mars, 2018 - 12:30Uppdaterad: fredag, 23 mars, 2018 - 17:31
  • Åland United är redo för årets säsong som drar i gång i morgon lördag. Foto: Hasse Persson-Bru.
  • Foto: Hasse Persson-Bru

Åland United siktar högt

Fotboll: Vi har en god chans att vinna ligan i år. Jag tror att vi blir topp tre och att vi spelar mycket bättre fotboll och gör fler mål än i fjol. Det säger Åland Uniteds Jenny Danielsson.

Alla som var med i Åland United ifjol är nog överens om att åttondeplatsen i ligan var en resultatmässig besvikelse. Laget är inte förhandstippat, men landslagsspelaren Danielsson som kom till Åland United under pågående säsong ifjol är tydlig med att hon upplever en mycket bättre laganda i årets trupp och hon tycker att vi gott kan skruva upp förväntningarna.

Åland United spelar sin ligapremiär mot Pallokissat i Eckeröhallen i morgon lördag klockan 19.30 och då är inträdet gratis. Mer inför den matchen hör ni i Åland i dag med start 15.00.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »