Publicerad: lördag, 30 juli, 2022 - 16:02Uppdaterad: lördag, 30 juli, 2022 - 19:23
  • Arkivbild från en tidigare match mellan Åland United och ONS. Foto: ÅRTV

Åland United kryssade på bortaplan

Åland United spelade oavgjort mot ONS i Uleåborg i Nationella Ligan på lördagen.

Åland United gick upp i ledning sent i matchen, då Jacqueline Hand gjorde 0-1 i den 83:e minuten och man såg ut att gå mot seger. I den 94:e minuten lyckades dock ONS kvittera genom Tiia Pohjanen.

Åland United ligger för tillfället fyra i Nationella ligan, där KuPs leder och lördagens motståndare ONS ligger nia. ÅU spelar nästa match på fredag den 5 augusti, då man möter PK-35 på bortaplan.