Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: tisdag, 29 maj, 2012 - 16:28Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:18

Sundback motsätter sig inte<br>betalning av Rask-faktura

Nu tar ÅHS-bråket en ny vändning. Ärendet tas upp på nytt nu på måndag och ärendet om juristfakturan bereds då av viceordförande Roger Jansson.Barbro Sundback säger att om styrelsen då är för att betala Rasks sista faktura, kommer hon inte att motsätta sig detta.Hon vidhåller fortsättningsvis att sjukvårdsdirektörens gräl med Mogens Lindén inte skedde i tjänsten, och att ÅHS inte har beställt någon juristhjälp, men motsätter sig alltså inte längre en betalning.Roger Jansson vill att Rask fortsätter som sjukvårdsdirektör och han anser Rask har gjort ett mycket bra arbete som chef. -Han kan vara lite kantig, men den som har till uppgift att förändra saker trampar lätt någon på tårna, säger Roger Jansson.Även frågan ifall Rask kan tänkas fortsätta som sjukvårdsdirektör tas upp på måndagens möte.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »