Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: onsdag, 13 juni, 2012 - 13:23Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:18

Stort överskott för Finström

Finströms bokslut för 2011 visar ett överskott på 860.000 euro, vilket är något sämre än de senaste åren. Bokslutet godkändes i går av kommunstyrelsen och går nu vidare till kommunfullmäktige. -En kommun av Finströms storlek bör ha ett överskott på omkring 500.000 euro för att klara sina investeringar, men det betyder inte att vi kan slå oss till ro trots det förhållandevis goda resultatet, säger Roger Höglund som är kommunstyrelseordförande i Finström. Kommunstyrelsen sa också ja till en detaljplaneändring av en tomt i Godby centrum där Fastighets AB Atum vill bygga en affärsfastighet. -Det har varit ett långdraget ärende, och jag hoppas att fullmäktige fastställer kommunstyrelsens beslut, säger Roger Höglund.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »