Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: söndag, 15 januari, 2012 - 16:50Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:18

Stormen ställde till det

Den hårda vinden i fredags ställde till det i sjötrafiken. När Viking Lines m/s Isabella skulle angöra Långnäs natten mellan fredag och lördag, rammade hon till följd av den hårda vinden en fendersköld i kajen, som föll ned i vattnet. Isabella vidrörde även TallinkSiljas landgång som skadades litet. -Det skakade till ordentligt ombord, säger en passagerare som var ombord till Ålands radio. Isabella lyckades senare angöra Mariehamn istället. Skadorna i Långnäs gjorde att färjorna även natten till söndagen tvingades ta iland i Mariehamn istället för i Långnäs. Nu är skadorna reparerade och trafiken på Långnäs är igång igen.Även elavbrott följde i den hårda vindens spår. Åtminstone stora delar av Saltvik och även Sund drabbades av elavbrott under fredagskvällen och natten. Orsaken var träd som fallit över elledningar.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »