Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: söndag, 18 mars, 2018 - 10:16

En till sjukhus efter singelolycka

En person fördes till sjukhus efter en singelolycka på Norra Svibyvägen i Jomala natten till söndagen.

Polisen berättar i ett pressmeddelande att fem personer åkte i bilen när den kördes av vägen. Olyckan skedde på 70-sträcka där körbanan var isig och polisen skriver att föraren höll för hög situationshastighet så bilen halkade av vägen till höger mot ett broräcke.
- En person fördes till sjukhus med ambulans och övriga passagerare hade ådragit sig lindrigare personskador. Fordonet var inte i körbart skick och bärgades från platsen med omfattande skador, skriver polisen, som fortsätter utreda ärendet där föraren misstänks för äventyrande av trafiksäkerheten.

Polisen berättar också att man vid femtiden på söndagsmorgonen upptäckte en brand nära en fastighet i Lemland Järsö. Polispatrullen som sett branden väckte de boende som själva släckte elden som hotade boningshuset, brandkår behövde inte tillkallas.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »