Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 20 januari, 2012 - 12:00Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:18

Röd eller grön gubbe på skattebyrån

Nu kan man direkt berätta vad man tycker om servicen på Skattebyrå genom att när man besöker byrån trycka på röd eller grön gubbe. Där finns en utvärderingsmaskin med fyra stora knappar som kunder uppmanas trycka på efter deras besök för att betygsätta betjäningen på Skattebyrån. Är man mycket nöjd med servicen trycker man på en glad, grön gubbe och är man mycket missnöjd trycker man på en sur, röd gubbe. Däremellan finns det ytterligare två knappar för medelmåttlig service. Det är just nu mycket att göra för personalen på skattebyrån eftersom många vill ända sina skattekort och vissa trycker därför på röd gubbe för att de fått köa på betjäning i upp till 30 minuter. -Men för det mesta är kunderna nöjda med oss, säger skattedirektör Raija Aller-Mattsson.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »