Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 8 juni, 2012 - 18:45Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:18

Rask fortsätter som sjukvårdsdirektör

Peter Rask fortsätter som sjukvårdsdirektör. Efter diskussioner i går kväll och ett formellt styrelsemöte i eftermiddag var parterna överens om att Rask ska fortsätta. Frågan aktualiserades i och med att Rask sa upp sig efter att den nya ÅHS-styrelsen ändrade ett beslut som föregående styrelse fattat om betalning av juristfakturor. – Vi har haft konstruktiva diskussioner om bland annat styrelsearbetet, olika roller i organisationen och min roll, säger Peter Rask. Rask tycker inte att hans tidigare beslut att säga upp sig var förhastat. – I den situation som rådde då kändes det som att det var det enda beslut som gick och ta, säger Peter Rask som nu tycker att han fått bra stöd av styrelsen och alltså fortsätter som sjukvårdsdirektör.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »