Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 20 januari, 2012 - 11:56Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:18

Personalkritik mot polishuset

-Min avsikt är att det ska bli ett nytt polishus, och det sägs också i årets budget! Det säger kansliminister Gun-Mari Lindholm med anledning av en skrivelse från personalen inom polisen som är kritisk till att tvingas arbeta i undermåliga utrymmen. För några år sedan hoppades man på byggstart för ett nytt polishus redan senaste höst, men då tillsattes en arbetsgrupp med uppdraget att utreda utrymmesbehoven. -Jag kan tänka mig att utrymmena inte är lämpliga, men det här är en övergångstid, säger Gun-Mari Lindholm som väntar på beslutsunderlag från arbetsgruppen. Ordförande för den är byggnadsbyråns chef Göran Frantzén, och han räknar med att man ska vara klar inom några veckor. I gruppen ingår bland andra också polismästare Camilla Hägglund.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »