Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 14 maj, 2012 - 17:14Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:18

PAF tar över spanska kunder

Den största marknaden hittills för åländska PAF öppnas den här veckan. Från och med i dag tar PAF över samarbetspartnern Unibets spanska kunder, och senare i veckan väntas PAF få klart med en spansk spellicens. Det var enbart glada miner på PAF:s stämma i dag där det presenterades idel fina siffror på ökade spelintäkter och därmed bibehållen stor utdelning till åländska sociala, kulturella och idrottsliga satsningar. PAF:s direktör för internetspelet, Anders Wiklund, drog i ett rasande tempo upp alla nyheter som sjösatts det senaste året. Färskast är den ökade spaniensatsningen.- Från och med i dag erbjuder vi Unibets kunder att komma över till oss. Unibet har fullt upp med andra stora satsningar, därför har man inte sökt spansk spellicens, förklarar Anders Wiklund.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »