Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 9 mars, 2012 - 07:46Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:18

Ombytta roller efter 100 dagar

-Ni skulle verkställa beslut och inte utreda så mycket, sa ni i valrörelsen, men så blev det inte. Det sa liberalernas ordförande Viveka Eriksson i gårdagens debattprogram Argument i Ålands Radio till lantrådet Camilla Gunell, socialdemokraterna. Debatten hölls med anledning av att den nya regeringen efter valet nu suttit i 100 dagar vid makten. Viveka Eriksson påpekade också att tandreformen, ett av socialdemokraternas vallöften, inte infriats ännu.-Det löftet byggde upp förväntningar hos liberalerna och allmänheten. Vi är besvikna redan idag för vi tror inte riktigt att det blir det som var utlovat, sa hon. Gunell å sin sida menade att tandvårdsreformen håller på att genomföras stegvis och erbjöds sig att lyssna på konstruktiva förlag och alternativ från oppositionen. I debatten medverkade också Brage Eklund från Ålands framtid och finansminister Roger Nordlund, centern.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »