Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 14 januari, 2013 - 12:04Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:16

Nytt fokus på stadens flyttkarusell

"Det är hög tid för stadsledningen att inse att det är mariehamnarna och deras önskemål som ska ligga till grund för den politik som staden ska föra." Det skriver socialdemokraten Barbro Sundback i ett debattinlägg med anledning av att den stora flyttkarusell som stadsledningen drog igång i fjol somras nu har lagts på is. Som vi tidigare berättat ska trots det bildningsenheten flyttas från stadshuset till biblioteket. Det anser Barbro Sundback är onödigt liksom att fortsätta planera för en flytt av Medis till Övernäs skola. I stället vill hon att fokus flyttas till stadens tekniska verk och fastighetsförvaltningen. "Det är inom infrastrukturnämndens verksamhetsområde som överskottsytorna finns, inte inom kulturen," skriver Barbro Sundback.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »