Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: onsdag, 8 januari, 2020 - 13:11Uppdaterad: onsdag, 8 januari, 2020 - 18:33
  • Arkivbild: Pia Eriksson. Foto: Rasmus Olin

Ny verksamhetsledare för Ålandstravet

Pia Eriksson är ny verksamhetsledare och Ulf Eriksson ny banchef för Ålandstravet. Det presenterade Ålandstravet under tisdag kväll.

 

Pia Eriksson berättar att hon är oerhört taggad på sitt nya jobb.

- Min största uppgift som jag ser det är att försöka utveckla det till en potentiell arena för att ha andra evenemang. Det är en arena som är jättestor, ligger bra till rent geografiskt och har bra parkeringsmöjligheter.

Pia Eriksson tillträdde som verksamhetsledare den 2 januari och kommer fortsätta att arbeta som hemkunskapslärare under vårterminen. Sen till sommaren kommer hon att lämna lärarjobbet, som det ser ut just nu. Anledningen bakom det är att hon inte är behörig som lärare och därmed alltid hänger lite löst. Det känns därmed tryggt att ha en fast anställning.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »