Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: onsdag, 29 augusti, 2012 - 08:14Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:18

m/s Eckerö på dock i vinter

Eckerölinjens m/s Eckerö dockas i Nådendal under perioden 7-17 januari. Anledningen är att en av fartygets bogpropellrar behöver ses över. Tidigare har Eckerölinjen gått ut med att man inte avser att docka alls nästa år, utan först år 2014. Men problemet anses vara så stort att det inte går att vänta så länge. – Beslutet att vi går på dock redan i januari 2013 beror helt enkelt på att 2014 ligger för långt fram i tiden. Om vi inte åtgärdar problemet nu riskerar vi ett längre uppehåll under en tid av året då resandevolymerna är betydligt större, skriver Eckerölinjens vd Tomas Karlsson i ett pressmeddelande. Sista avgången för m/s Eckerö före dockningen är söndagen den 6 januari kl. 20.00 från Grisslehamn. Båten är i trafik igen fredagen den 18 januari kl 08.30 från Eckerö. Också Viking Lines m/s Rosella tas ur trafik den 7 januari.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »