Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: söndag, 18 november, 2012 - 13:33Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:18

Mopedist skadad Llemland

Klockan 23.30 på lördagen inträffade en trafikolycka i Lemland mellan en personbil och en moped. Mopedföraren fördes med ambulans till sjukhuset med smärtor i ena benet. Händelsen rubriceras som äventyrande av trafiksäkerheten. En bilist körde 139 kilometer i timmen på nya Godbyvägen i Björsby där högsta tillåtna hastighet är 90. Bilisten fick böter och tio dagars körförbud. En bilförare misstänks för trafikförseelse efter att ha kört bil på gågatan vid Torggatan i Mariehamn under lördagskvällen, föraren fick böter. På lördag dag stoppades en vuxen mopedist efter att ha kört mot rött. Det visade sig också att mopeden inte var registrerad och att föraren saknade körätt. Förseelsen ledde till 40 dagsböter.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »