Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: onsdag, 7 december, 2011 - 06:23Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:20

Många ålänningar<br>på presidentens sista bal

Åland var väl representerat på president Tarja Halonens sista självständighetsmottagning på slottet igår. Bland annat var både förra och nuvarande lantrådet, och förre och nuvarande talmannen på plats.Också stadsdirektören Edgar Vickström och Nya Ålands chefredaktör Jonas Bladh trängdes på slottet. - Jag har aldrig sett balen på TV, så det var mycket att plugga in innan, sa Jonas Bladh.Lantrådet Camilla Gunell såg mottagningen som en chans att prata med folk på ett inofficiellt sätt. Hon kommer att möta ministrar från den finländska regeringen under dagen. Kommerserådet Anders Wiklöf syntes inte till bland gästerna. Enligt uppgift var Wiklöf på en sedan länge planerad semester och kunde inte närvara på presidentens mottagning.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »