Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 7 januari, 2013 - 12:15Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:16

Lugnt i hyttkorridorerna<br>på nya Viking Grace

På nya Viking Grace som tas i bruk den 16 januari vill man fokusera på lugnet i hyttkorridorerna. I samband med incheckningen tas därför i bruk ett system där man försöker få resenärer med liknande intressen att bo i samma hyttkorridorer. -Till exempel försöker vi i mån av möjlighet att få barnfamiljer och konferensgäster till samma hyttområden, säger Viking Lines informationschef Johanna Boijer-Svahnström. I helgen inträffade åter ett antal våldsincidenter ombord på kryssningsfartygen, bland annat ett misshandelsfall och en misstänkt våldtäkt. Även i fredags fick den åländska polisen en anmälan om misstänkt våldtäkt ombord på ett av kryssningsfartygen. -Man kan känna sig trygg ombord på våra fartyg, men det är mycket svårt för oss att kontrollera vad som sker i hytterna, menar Johanna Boijer Svahnström.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »