Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: torsdag, 21 mars, 2013 - 06:28Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:16

Liberalerna kritiska mot aftonskolan

"Halva mandatperioden har snart gått och resultaten i frågorna mellan Åland och riket lyser med sin frånvaro." Det skriver liberalerna i ett uttalande efter den så kallade aftonskolan i Helsingfors förra veckan, då riksregeringen och landskapsregeringen diskuterade olika åländska frågor. Liberalerna menar att det inte är en framgångsrik modell att skjuta alla viktiga frågor till en aftonskola som hålls en gång om året. Partiet räknar också upp en hel del frågor som man i regeringsställning tillsammans med centern under förra mandatperioden förde vidare. "Nu förväntar vi oss att nuvarande landskapsregeringen för stafettpinnen vidare, uppnår resultat och lägger grunden för vidare utveckling," skriver liberalerna.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »