Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: lördag, 23 juni, 2012 - 15:43Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:18

Läget stabilt för skadade i båtolyckan

Läget är stabilt för den person som skadades svårt vid båtolyckan vid Tellholm i Hammarland natten till lördagen. Fyra personer i en plastbåt med utombordare hade kommit bara cirka 20 meter ut från land när båten kantrade och alla fyra hamnade i vattnet. När båten kantrade skadades två av personerna. De fick hjälp av folk på stranden att ta sig i land, och alla fyra som befann sig i båten fördes till sjukhuset. Två av dem kunde dock snart åka hem. En person som var lindrigt skadad stannade kvar för observation men har nu lämnat sjukhuset. Den svårt skadade är kvar för vård, men läget för den personen uppges nu vara stabilt. Polisen utreder nu vad det var som orsakade båtolyckan i Tellholm i Hammarland.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »