Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 14 september, 2020 - 06:36Uppdaterad: måndag, 14 september, 2020 - 07:54

Kvinna försökte förstöra polishusets fasad

Under söndagen delgav polisen böter till flertalet bilister och hindrade en kvinna från att försöka förstöra polishusets fasad.

En förare fick 16 dagsböter efter att ha kört i 100 kilometer i timmen genom ett korsningsområde i Björsby på Nya godbyvägen där det är en hastighetsbegränsning på 70 kilometer i timmen. Körrätten dras in i tio dagar ifall man kör 30 kilometer i timmen över den tillåtna hastigheten. En till överhastighet upptäcktes i Eckerö Kyrkby där föraren körde 20 kilometer i timmen över den tillåtna begränsingen. Bötesbeloppet för en fortkörning av detta slag är minst 200 euro exklusive brottsofferavgiften på 40 euro.

I Möckelö fick en förare en ordningsbot efter att ha kört med en oregistrerad släpvagn och i Mariehamn fick en förare tio dagsböter och sina brickor borttagna då hen inte betalat sin fordonsskatt.

En kvinna som suttit gripen under natten till söndag släpptes fri, men var nära att bli gripen på nytt efter att hon försökt att förstöra polishusets yttre fasad. Men hon lämnade området efter att ha blivit tillsagd av polisen.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »